ADDINOL implineste 80 de ani de activitate

2016 este un an special pentru compania ADDINOL Lube Oil GmbH. In aceasta perioada, compania noastra sarbatoreste 80 de ani de succes, traditie si progres. Compania ADDINOL este intr-un moment foarte bun, fiind reprezentata in peste 90 de tari din intreaga lume. Cu peste 600 de lubrifianti de inalta calitate dezvoltati la Leuna, ADDINOL poate oferi o solutie pentru aproape orice aplicatie.

ADDINOL va sarbatori 80 de ani cu toti angajatii sai, dar si cu partenerii din strainatate. In viitor, planuim si alte festivitati cu ocazia investitiilor din cadrul complexului chimic de la Leuna.

Istoria ADDINOL este strans legata de complexul chimic de la Leuna, care implineste 100 de ani de la infiintare, iar operatorul, InfraLeuna GmbH, este in al 20-lea an de activitate. Prima ceremonie de aniversare a avut loc pe 3 martie 2016. Peste 500 de reprezentati din zona afacerilor si politicii au marcat evenimentul, impreuna cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

 

 

« inapoi la stiri
Etichete
NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT ULEI PENTRU MASINA TA?

Addinol are lubrifiantul optim pentru aproape fiecare operatiune. Oferim o gama larga de lubrifianti auto si lubrifianti industriali.