Addinol Lube Oil a primit titlul de Germany's Market Leader 2020

In numarul din luna octombrie  a prestigioasei reviste “WirtschaftsWoche”, Addinol Lube Oil GmbH a primit titlul “Gerrmany’s World Market Leader 2020”. Doar 456 de companii din totalul de 13,883 din Germania pot folosi acest titlu.

Criteriile de selectie au fost concepute de catre Profesorul Dr. Cristoph Muller de la Scoala de Antreprenoriat HBM din cadrul Universitatii din St. Gallen, Elvetia. Criteriile sunt urmatoarele:

50% din sediu sa fie intr-o regiune DACH (Germania, Austria, Elvetia).

Activitatea sa se desfasoare pe 3 din 6 continente.

Cifra de afaceri de cel putin 50 de milioane de euro.

Compania sa fie numarul 1 sau 2 pe un segment din piata relevant.

Cel putin 50% din cifra de afacerei sa fie constituita din exporturi.

 

Titlul acordat companiei Addinol Lube Oil GmbH se datoreaza doar in parte indeplinirii criteriilor enumerate mai sus  dar si datorita dezvoltarii unor linii de produse de inalte tehnologie si performanta. Calitatea inalta a lubrifiantiilor pentru lanturi care functioneaza la temperaturi inalte si biogaz au asigurat pozitia de lider pentru Addinol Lube Oil GmbH in aceste segmente de piata.

 Colaborarea din 1999 cu MAN in domeniul lubrifiantiilor pentru biogaz a creat un produs pentru motoare care functioneaza cu gaze speciale, Addinol MG 40-Extra Plus, care continua si azi sa fie un standard in piata. In prezent, Addinol Eco Gas 4000 XD este produsul dezvoltat pentru noile motoare pe gaz care functioneaza cu presiuni mai mari si la temperaturi inlate.

Gama  de produse Addinol Cliptec pentru lanturi care functioneaza la temperaturi inalte, sunt primele produse care sunt certificate pentru industria alimentara NSF-H1. De aceea, Addinol Cliptec XHS 485 FG poate sa fie folosit in industria impachetarii de alimente.

 Lista completa poate fi vazut aici: https://www.weltmarktfuehrerindex.de/.

« inapoi la stiri
Etichete
NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT ULEI PENTRU MASINA TA?

Addinol are lubrifiantul optim pentru aproape fiecare operatiune. Oferim o gama larga de lubrifianti auto si lubrifianti industriali.