Addinol in Romania

Despre

Compania ADDINOL Lubricants Romania este din octombrie 2002 importatorul oficial al lubrifiantilor ADDINOL LUBE OIL GmbH in Romania.

Istoria ADDINOL LUBE OIL GmbH a inceput acum 80 de ani odata cu infiintarea uzinei de uleiuri minerale de la Lutzkendorf, care in scurt timp a devenit un operator major pe piata germana. Datorita standardului deosebit de ridicat de cercetare, al calitatii productiei si serviciilor, compania ADDINOL LUBE OIL GmbH este respectata atat pe piata de lubrifianti din Germania, cat si in peste 90 de tari de pe toate continentele.

Lubrifiantii ADDINOL sunt produsi dupa cele mai inalte standarde de calitate care satisfac cerintele organizatiilor internationale din domeniu (API, ACEA, ISO, DIN) si au cele mai recente aprobari ale producatorilor de motoare si echipamente (Audi, BMW, Mercedes Benz, MAN, Volvo, etc.).

Compania ADDINOL Lubricants Romania SRL este determinata sa ofere pe piata romaneasca avantajul folosirii produselor de inalta calitate, acompaniate de servicii care sa asigure partenerului nostru siguranta pentru a se concentra asupra activititatii de baza a intreprinderii sale. Experienta si dedicatia echipei noastre poate sa aduca organizatiei dvs. capacitatea necesara pentru gasirea unor solutii optime de lubrifiere a utilajelor si masinilor dvs., ceea ce in final vor asigura cresterea gradului de competitivitate al produselor si serviciilor oferite.

Imi exprim convingerea ca putem fi atat un furnizor de produse de calitate cat si un partener care contribuie la dezvoltarea activitatilor dumneavoastra!

In numele echipei ADDINOL Lubricants Romania SRL,
Cu deosebita stima,


Director General

Addinol in Romania

CARACTERISTICILE CARE NE RECOMANDA

Descopera avantajul folosirii produselor de inalta calitate, acompaniate de servicii care asigura siguranta si profesionalism. Istoricul companiei Addinol reprezinta o dovada clara a calitatii produselor, oferind incredere partenerilor nostri.

CALITATE GERMANA
CALITATE GERMANA

ADDINOL Lube Oil GmbH dezvolta si produce uleiuri de inalta performanta care sunt apreciate in intreaga lume.

80 DE ANI DE EXPERIENTA
80 DE ANI DE EXPERIENTA

Istoria ADDINOL LUBE OIL GmbH a inceput acum 80 de ani odata cu infiintarea uzinei de uleiuri minerale de la Luetzkendorf, care in scurt timp a devenit un operator major pe piata germana.

PREZENTA IN 90 DE TARI
PREZENTA IN 90 DE TARI

ADDINOL este in topul pietei de lubrifianti din Germania, se gaseste in 90 de tari de pe toate continentele si se afla intr-o continua extindere si evolutie.

STANDARDE INALTE
STANDARDE INALTE

Produsele satisfac cerintele organizatiilor internationale si au aprobarea producatorilor de motoare si echipamente (Audi, BMW, Mercedes Benz etc.)

ISO 9001
ISO 9001

Compania ADDINOL Lubricants Romania are certificarea de gestionare a calitatii ISO 9001.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a ne analiza traficul. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-uri de pe site-ul nostru. Pentru informații suplimentare poți accesa Politica de confidentialitate