Addinol Romania, Micaro Distribution si Eurospeed DTC au testat in conditii reale capacitatea de economisire a carburantului a produsului Addinol Eco Cargo 1040 LE pe camioanele DAF.  Europeed DTC Spedition este o firma importanta de transport din Romania, care opeareaza camioane in toata Europa. Flota firmei este compusa in principal de camioane DAF XF, dar si Iveco si MAN.

Daca vrei o oferta pentru Addinol Eco Cargo 1040 LE, click aici.

Lubrifiantul folosit in test, ADDINOL Eco Cargo 1040 LE, cu viscozitatea SAE 10W-40, a fost dezvoltat special pentru nou generatie de vehicule comerciale care sunt echipate cu motoare diesel ce indeplinesc normele EURO III, EURO IV, EURO V, EURO VI. Datorita tehnologiei avansate de aditivi ADVANTEC X1, ADDINOL Eco Cargo 1040 LE permite un consum mai scazut de carburant si ofera un cost-beneficiu remarcabil. De asemenea, lubrifiantul are un nivel SAPS scazut si poate folosit in camioane care au sisteme de tratare a gazelor de evacuare.

In cadrul testului, firma de transport a monitorizat consumul de carburant cu Addinol Eco Cargo 1040 LE si cu un ulei competitor similar. Testul a fost efectuat pe doua camioane DAF care operau in conditii reale in toate Europa. Datorita succesului din prima faza a testului, monitorizarea a fost extinsa pe alte doua camioane DAF.

Pe parcursul testului, s-a observat o reducere cu 5% pe 100 KM a camioanelor care foloseau ADDINOL Eco Cargo 1040 LE. In conditiile in care carburantul constituie 25% din cheltuielile unei companii de transport, economiile cu produse ADDINOL Eco Cargo 1040 LE sunt semnificative.

Eurospeed DTC confirma rezultatele testului prin aceasta scrisoare, care poate fi gasita la acest link.

Aceste este al doilea test pentru ADDINOL Eco Cargo 1040 LE, primul fiind facut in Groningen/Tarile de Jos.


« înapoi la știri
NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT ULEI PENTRU MASINA TA?

Addinol are lubrifiantul optim pentru aproape fiecare operatiune. Oferim o gama larga de lubrifianti auto si lubrifianti industriali.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a ne analiza traficul. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-uri de pe site-ul nostru. Pentru informații suplimentare poți accesa Politica de confidentialitate